PERUTTU: Webinaari: Työ meni? - Uutta kohti!

2.10.2017 15:00 – 16:00

Webinaari on peruttu. Valitettavasti osallistujamäärä jäi niin pieneksi, että joudumme peruuttamaan webinaarin.

Vastaava webinaari on pidetty 15.2.2016. Pääset katsomaan siitä tehdyn tallenteen www.agronomiliitto.fi etusivun pikalinkin ”Videotallenteet” kautta. Tuo sivu vaatii jäsenkirjautumisen.

***

Menneen hyvästeleminen on uuden alku. Koulutuksessa käydään läpi miten menneestä voi vapautua ja miten uusia tavoitteita voi asettaa.

Kouluttajana ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäinen.

Voit lähettää kouluttajalle kysymyksiä etukäteen ilmoittautumislomakkeen kautta. Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 28.9.2017 oheisen ilmoittautumislomakkeen kautta.

Tilaisuuteen mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli koulutukseen ilmoittautuu alle 10 henkilöä, koulutusta ei järjestetä. Saat vahvistuksen koulutuksen toteutumisesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Jos et pääse osallistumaan, niin muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.

Tervetuloa - webinaari on avoinna kaikille Agronomiliiton jäsenille!