Webinaari: Menesty verkostoissa

1.10.2018 15:00 – 16:00 Verkostoituminen on yksi tulevaisuuden osaajien menestystaito. Verkostoja rakentamalla ja ylläpitämällä voi löytää yhteistyökumppaneita, uusia uramahdollisuuksia tai vaikkapa työnhakijalle kiinnostavia piilotyöpaikkoja.

Kuka tahansa voi verkostoitua, kunhan on kiinnostunut tutustumaan uusiin ihmisiin. Verkostoituminen on helppoa ja hauskaa, ja suunnittelemalla se ei vie kovin paljon aikaakaan. Koulutuksessa verkostoitumista tarkastellaan näiden näkökulmien kautta

  • Olemassa olevien verkostojen tunnistaminen
  • Tavoitteellinen verkostojen lisääminen
  • Verkostoitumistaitojen omaksuminen – ujous ei ole este
  • Verkostoitumisen eri kanavat
  • Somen ja erityisesti LinkedInin mahdollisuudet verkostoitumisessa
  • Verkostoituminen osaksi omaa arkea

 

Alustajana ja kouluttajana toimii Petra Bedda Puunto OY:stä. Tilaisuus lähetetään webinaarina. Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ennen tilaisuutta.

KENELLE:

Kaikille, jotka ovat jossain vaiheessa pohtineet verkostoitumista.

KYSYMYKSIÄ KOULUTTAJALLE:

Voit lähettää kouluttajalle webinaariin etukäteen kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 26.9.2018 oheisen lomakkeen kautta. Webinaariin mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10 henkilöä, webinaaria ei järjestetä. Saat vahvistuksen toteutumisesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.

 

Tervetuloa - webinaari on avoin kaikille Agronomiliiton jäsenille!

 

Petra Bedda