Jäsenseminaari: Suomalainen ruokaketju vuonna 2030

26.10.2013 13:30 Tervetuloa kaikille jäsenille tarkoitettuun ajankohtaisseminaariin lauantaina 26.10.2013 klo 13.30–16.30 Turkuun.

Paikka: Hotelli Radisson Blu Marina Palace, Linnankatu 32.

Ohjelma

13.30 Verkostoitumista kahvin lomassa

14.00 Seminaarin avaus

Agronomiliiton hallituksen puheenjohtaja Mikael Jern

14.05 Mitä tulevaisuus tuo tullessaan?

Tulevaisuuden tutkija, VTM Olli Hietanen

Olli Hietanen on Turun yliopiston Tulevaisuuden tutkimuskeskuksen kehitys- ja varajohtaja, eduskunnan tulevaisuusvaliokunnan pysyvä asiantuntija sekä Tulevaisuudentutkimuksen seuran hallituksen jäsen. Lue lisää täältä.

(VTT Markku Wilenius perui tulemisensa)

14.45 Tauko

15.00–16.30 Tulevaisuuden ruokaketju - miten vastaamme haasteeseen?

Paneelikeskustelu Agronomiliiton toiminnanjohtaja Jyrki Wallinin johdolla aiheista osaamistarpeet ja toimintaympäristön muutokset – miten mahdollistetaan uudet innovaatiot ja alan herkullinen tulevaisuus?

Panelisteina

MMT, agr., dos. Ilmo Aronen, tutkimus- ja kehitysjohtaja, Raisioagro Oy

ETM Juha Gröhn,  Elintarviketeollisuusliiton puheenjohtaja, Atria Oyj:n toimitusjohtaja

ETT Marika Laaksonen, ravitsemusasiantuntija, Valio Oy

MMM, agr. Janne Lehmussaari, maatalousyrittäjä

MMM, agr. Laura Mattinen, projektipäällikkö, Turun yliopisto, Varru-hanke

VTM Olli Heinonen, alustaja

Seminaari on maksuton ja ilmoittautuminen on päättynyt.

Lämpimästi tervetuloa kaikki jäsenet Turkuun!