Webinaari: Kysy työstä - Henkinen työsuojelu asiantuntijatyössä

8.4.2019 15:00 – 16:00

Webinaarissa käsitellään kiteytetysti henkiseen työsuojeluun ja psykososiaaliseen työkuormitukseen liittyvää lainsäädäntöä, työsuojeluhenkilöstön roolia sekä työnantajan ja työntekijöiden vastuita ja velvollisuuksia.

Alustajina ja kouluttajina toimivat neuvottelupäälliköt Minna Hälikkä (yksityissektori) ja Outi Parikka (julkinen sektori). Ilmoittautuneille lähetetään osallistumisohjeet ennen tilaisuutta.

KENELLE:

Koulutus sopii työsuojeluvaltuutetuille, työsuojelupäälliköille, luottamusmiehille ja luottamusvaltuutetuille sekä kaikille työsuojeluasioista kiinnostuneille.

KYSYMYKSIÄ KOULUTTAJALLE:

Voit lähettää kouluttajalle webinaariin etukäteen kysymyksiä ilmoittautumislomakkeen kautta.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 3.4.2019 oheisen lomakkeen kautta. Webinaariin mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10 henkilöä, webinaaria ei järjestetä. Saat vahvistuksen toteutumisesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.

 

Tervetuloa - webinaari on avoin kaikille Agronomiliiton jäsenille!