Fuksi-illat 2022

28.9.2022 23:59 Syksyllä 2022 aloittavat fuksit, tervetuloa Agronomiliiton fuksi-iltoihin Helsinkiin ja Kuopioon! Illan aikana kuulet työelämätietoa opintoalastasi ja pääset haistelemaan tulevaisuuden näkymiä!

Fuksi-iltojen ajankohdat ovat:

  • ti 6.9.
  • ti 13.9.
  • ke 14.9.
  • to 15.9.
  • ti 27.9. Ravitsemustiede, Kuopio
  • ke 28.9. (myös etäosallistumismahdollisuus)

Voit valita illoista itsellesi sopivimman. Jos ei pääse paikan päälle, voit myös osallistua etänä 28.9. järjestettävään iltaan. Helsingissä tilaisuus alkaa Agronomiliiton tiloissa klo 17, jonka jälkeen siirtyminen ravintola the Cockiin ruokailemaan noin klo 18.30. Kuopiossa fuksi-ilta alkaa klo 18.00 Kuopion kaupunginkirjastossa ja jatkuu ruokailulla ravintola Kummisedässä.

Fuksit ilmoittautuvat tilaisuuksiin tuutoriensa kautta orientoivalla viikolla. 

 

Kysymyksiä? Olethan yhteydessä opiskelijat@agronomiliitto.fi.

Fuksi-iltoihin ovat tervetulleita uudet kandi- ja maisterivaiheen opiskelijat tuutoreineen mm. seuraavista koulutusohjelmista: elintarviketieteet, maataloustieteet, kuluttajatieteet, soveltavat taloustieteet, ravitsemustieteet, ympäristötieteet ja soveltavat biotieteet. (Ei metsätieteet tai vaihto-opiskelijat.) Kandiohjelmista mm. maataloustieteet, elintarviketieteet, YET, ympäristötieteet. Maisteriohjelmista mm. maataloustieteet, ECGS, maatalous-, ympäristö- ja luonnonvaraekonomia, elintarviketieteet, HNFB, elintarviketalous ja kulutus, mikrobiologia ja mikrobibiotekniikka, kasvitiede.