TÄYNNÄ: Esihenkilövalmennus - Uusi valmennusohjelma esihenkilöinä jo työskenteleville sekä esihenkilörooliin hakeville!

30.1.2019 17:00 Oletko tuore esihenkilö tai sellaista roolia urallasi tavoitteleva? Vai toimitko kenties jo johtavassa asemassa ja haluat kehittää osaamistasi? Järjestämme uuden valmennuksen, jossa käydään läpi esihenkilöasemassa tärkeimpiä huomioon otettavia asioita ja pohditaan omaa johtajan roolia.

Valmennuksen kaikki 15 paikkaa ovat täyttyneet. Voit ilmoittautua jonoon laittamalla viestin osoitteeseen urapalvelut (a) agronomiliitto.fi.

 

Valmennus rakentuu aloitus- ja päätöstapaamisiin ja niiden välillä tapahtuvaan virtuaaliseen työskentelyyn sekä webinaareihin. Teemoina ovat kompleksinen työympäristö, verkostojohtaminen, työhyvinvointi ja henkinen työsuojelu, unohtamatta hallintoa ja juridiikkaa. Teemat tarkentuvat aloitustapaamisessa ryhmän toiveiden pohjalta.

Valmennus toteutetaan yhteistyössä Agronomiliiton ja Luonnon-, ympäristö- ja metsätieteilijöiden liitto Loimu ry:n kanssa, joten jäsenillämme on mahdollisuus myös verkottua näiden alojen toimijoiden kanssa.   

Aloitustapaaminen on Agronomiliiton toimistolla keskiviikkona 30.1. klo 17.00-19:30.

Asiantuntijawebinaarit: 

  • Esihenkilön lakitieto keskiviikkona 27.2. klo 15-16, (jonka jälkeen ryhmäkeskustelu verkkoalustalla). Kouluttajana toimii YKAn lakimies, varatuomari Jukka Nohteri, jolla on 11 vuoden kokemus palvelussuhdeneuvonnasta.
  • Henkinen suojelu asiantuntijatyössä maanantaina 8.4. klo 15-16 (jonka jälkeen ryhmäkeskustelu verkkoalustalla). Alustajina ja kouluttajina toimivat Agronomiliiton neuvottelupäälliköt Minna Hälikkä (yksityinen sektori) ja Outi Parikka (julkinen sektori)
  • Verkostojen johtaminen torstaina 23.5. klo 16 - 17.30 (jonka jälkeen ryhmäkeskustelu verkkoalustalla). Asiantuntijana tutkimuspäällikkö Katri Valkokari, VTT.

 

Valmennusohjelma päättyy alkusyksyllä 2019. Päätöstapaamisen päivämäärä sovitaan myöhemmin osallistujien kesken.

Valmentajina toimivat uravalmentajat, ura-asioiden päällikkö Heidi Hännikäinen (Agronomiliitto), urapalvelupäällikkö Suvi Liikkanen (Loimu) sekä osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara (YKA),

Valmennus, eli coaching, on ryhmämuotoisenakin kohdennettu ja tehokas menetelmä, jolla haetaan keinoja yksilön kehittymisen tueksi. Muutostilanteessa valmennus voi auttaa vähentämään stressiä ja löytämään voimavaroja muutoksen läpiviemiseen. Haasteellisten tilanteiden käsitteleminen vertaisryhmässä valmentajan kanssa auttaa kehittämään omia toimintatapoja sekä löytämään omat tavoitteet ja vahvuudet. Valmennuksella voidaan rakentaa myös itsetuntoa ja -varmuutta vaikeissa tilanteissa. Prosessin kannalta on tärkeää ymmärtää, että coach ei tee valmennettavan puolesta hankalia päätöksiä eikä neuvo asioissa. 

Lisätietoja: Heidi Hännikäinen, urapalvelut@agronomiliitto.fi, 09 2511 1645.

 

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksen henkilötietojesi käsittelyyn YKAn tietosuojaselosteessa, Agronomiliiton tietosuojaselosteessa sekä Loimun tietosuojaselosteessa kuvatuilla tavoilla.

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 28.1.2019 oheisen lomakkeen kautta. Valmennukseen mahtuu 15 Agronomiliiton jäsentä.

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.