Webinaari: Esihenkilön lakitieto - Mitä esihenkilöroolissa toimivan tulisi vähintään tietää lainsäädännöstä ja palvelussuhteiden ehtojen määräytymisestä?

27.2.2019 15:00 – 16:00 Mitä esihenkilöroolissa toimivan tulisi vähintään tietää lainsäädännöstä ja palvelussuhteiden ehtojen määräytymisestä? Mitä juridisia asioita esihenkilötyössä useimmin kohtaa? Mitä vastuita ja velvollisuuksia esihenkilöllä on alaiseen nähden?

Kouluttajana toimii YKAn lakimies, varatuomari Jukka Nohteri, jolla on 11 vuoden kokemus palvelussuhdeneuvonnasta.

 

Webinaari on osa YKA:n, Agronomiliiton ja Loimun esihenkilövalmennusta, mutta myös muut kuin valmennukseen osallistuvat Agronomiliiton jäsenet voivat osallistua webinaariin. Webinaari tallennetaan.

ILMOITTAUTUMINEN JA PERUUTUKSET:

Ilmoittaudu jäsenille maksuttomaan tilaisuuteen viimeistään 25.2.2019 oheisen lomakkeen kautta. Webinaariin mahtuu 60 henkilöä ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli ilmoittautuneita on alle 10 henkilöä, webinaaria ei järjestetä. Saat vahvistuksen toteutumisesta viimeisen ilmoittautumispäivän jälkeen.

Jos et pääse osallistumaan, muistathan peruuttaa ilmoittautumisesi mahdollisimman pian osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi. Viet muuten paikan joltain sellaiselta, joka odottaa jonossa peruutuspaikkaa. Huomioithan, että ilmoittamatta jätetyistä peruutuksista perimme 15 euron maksun.

 

Tervetuloa - webinaari on avoin kaikille Agronomiliiton jäsenille!