AKY - Akavalaiset yrittäjät: Innostu yrittäjyydestä ja verkostoidu!

15.5.2019 16:45 – 20:00 Tule mukaan AKY:n – Akavalaisten yrittäjien koulutusiltaan Turkuun

Mitkä ovat selkeän liikeidean askeleet - kuinka saat liikeideasi, omat arvosi ja asiakasviestisi kohtaamaan?

Koulutuksesta saat uusia näkökulmia oman liiketoiminnan suunnitteluun vahvuuksiesi kautta, intoa liikeideasi kehittämiseen sekä rohkaisua yrittäjyyspolulle.

Kouluttaja Marika Roth on tietokirjailija ja uuden ajan yrittäjien valmentaja, joka haluaa tukea luovia, omaa sydämen työtään tekeviä yrittäjiä. Hänen ajatuksissaan yrittäjän työssä yhdistyy rakkaus omaan työhön ja kannattavuus. Marikan opit ovat hyvin käytännönläheisiä ja innostavia.

– Aloittavan yrittäjän kannalta oleellista on saada selkeys omaan liikeideaan, kertoo Marika. – Selkeys tuo yrittäjän arkeen fokuksen, mikä auttaa omien tavoitteiden saavuttamisessa.

– AKY:n koulutusillassa lähestymme liikeideaa omien arvojen kautta ja keskitymme siihen, kuinka nämä saadaan esiin arjessa ja omassa asiakasviestinnässä.

Roth on koulutukseltaan taloushallinnon tradenomi. Hänen taustansa on rahoitusalalta ennen valmennustyön aloittamista. Marika yhdistää työssään liiketalouden perusteiden opetusta mindset- eli mielenlaatutyöskentelyyn ja auttaa yrittäjyydestä kiinnostuneita näiden avulla löytämään oman potentiaalinsa.

Aika: keskiviikko 15.5.2019 klo 16.45 - n. 20.00
Paikka: Turun Virastotalon auditorio, Itsenäisyydenaukio 2, Turku

Ohjelma

16.45 Tervetuloa. AKY:n varapuheenjohtaja Salla Luomanmäki

17.00 Valmennus: Liikeidean suunnittelu

Mitä, miksi ja miten? Mitä suunnittelet? Miksi perustat oman yrityksen? Mikä on motivaatiosi tämän suunnitelman takana? Miten aiot toteuttaa sen? Miten yritys tulee toimimaan? Mille arvoille oma yritystoimintasi on rakennettu tai rakennat sen. Arvot, missio, visio ja tavoite.

Valmennuksesta saat vahvistusta omaan tekemiseen ja lisää voimavaroja. Konkreettisia ja käytännönläheisiä harjoituksia. Lisäksi ideoita ja esimerkkejä siitä, mikä kaikki on mahdollista.

18.00 Tauko. Tarjolla kevyt iltapala

18.45 Valmennus jatkuu

19.45 Loppukeskustelu ja päätössanat

Kenelle:

Koulutus iltapaloineen on AKY:n jäsenliittojen jäsenille maksuton. Tilaisuus on tarkoitettu henkilöille, jotka ovat suunnittelemassa omaa yritystoimintaa tai ovat vasta vähän aikaa toimineet yrittäjänä.

> Ilmoittaudu mukaan tästä!
Ilmoittautuminen päättyy 8.5. tai kun tilaisuus on täynnä. Mukaan mahtuu 80 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

 

Tervetuloa!