Ajankohtaispäivä

30.3.2019 09:30

Tervetuloa Agronomiliiton Ajankohtaispäivään, joka järjestetään lauantaina 30.3. klo 9.30-16 Agronomiliitossa Helsingissä. 

 

Päivän aikana paljon hyödyllistä jäsenyhdistysasiaa. Perehdymme muun muassa tietosuojaan ja yhteisrekisterinpitäjyyteen sekä kuulemme ajankohtaiskatsauksen Agronomiliitosta ja Akava-yhteisöstä. Päivän kohokohtana on Vuoden yhdistyksen julkistaminen ja palkitseminen. Tarkka päivän ohjelma julkaistaan myöhemmin. 


Ajankohtaispäivä on tarkoitettu Agronomiliiton jäsenyhdistysten johdolle ja heidän ollessaan estyneitä voi myös muu johtokunnan jäsen tulla paikkaamaan. Jokainen yhdistys voi lähettää kaksi edustajaa, mutta toivomme että jokaisesta yhdistyksestä osallistuisi ainakin yksi edustaja. Yhdistysten edustajien lisäksi kutsumme liiton toimielinten puheenjohtajat mukaan päivään.


Liitto kustantaa matkat sekä päivärahan ja tarjoaa lounaan osallistujille. Ilmoittautumiset 24.3. mennessä tällä ilmoittautumislomakkeella
Matkajärjestelyistä voi olla yhteydessä Malla Ahoseen malla.ahonen(at)agronomiliitto.fi. Muuten päivän ohjelmasta voi olla yhteydessä Sini Kokkolaan, sini.kokkola(at)agronomiliitto.fi


Tervetuloa viettämään mukava yhteinen päivä ja tapaamaan jäsenyhdistysten johtokuntien ja hallintoelinten väkeä!