AgroGolf Tuusulassa

24.8.2018 16:07 Tervetuloa jälleen perinteiseen jäsentapahtumaan, AgroGolf -turnaukseen! Ota halutessasi myös avec mukaan pelaamaan.

AgroGolf pelataan tänä vuonna Tuusulan Golfklubin golfkentällä (Kirkkotie 51, 04310 Tuusula) perjantaina 24.8.

AgroGolf 2018 mestarit sekä naisten että miesten sarjoissa saavat kiertopalkinnon vuodeksi lyöntipelin voittajina. Lisäksi palkitaan tasoituksellisen lyöntipelin parhaimmat sekä pisimmän draivin että lähimmäksi lippua lyöneet.

Kilpailumaksu on 35 euroa. Maksuun sisältyy aamupala sekä harjoittelumahdollisuus rangella ennen pelikierrosta (1 pallopoletti per pelaaja). Lisäksi maksuun sisältyy lounas, joka nautitaan yhdessä pelin jälkeen, palkintojenjaon yhteydessä. Pukeutumishuoneet ovat käytössä ja pelin jälkeen on mahdollisuus saunoa.

Kilpailumaksu maksetaan TGK:n toimistoon ennen peliä.

Ilmoittautumiset Agronomiliittoon viimeistään keskiviikkona 15.8.2018 sähköpostitse osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi.  Ilmoittautuessa tulee mainita nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tasoitus, kotiseura sekä se, onko Agronomiliiton jäsen vai seuralainen.

Väliaikalähdöt klo 10.00 alkaen. Tarkat henkilökohtaiset lähtöajat ilmoitetaan lähempänä kilpailua sähköpostitse.

Lisätietoja:

  • Viestintäpäällikkö Mary Petri mary.petri@agronomiliitto.fi tai puh. 09 2511 1643 (lomalla 2.7. - 10.8.)
  • Jäsenemme Jorma Seppälä on lupautunut kertomaan halukkaille lisätietoja kotikentästään ja -klubistaan. Jorman tavoittaa sähköpostitse jorma.seppala@pp.inet.fi tai puh. 040-7297271.
  • Lisätietoja Tuusulan Golfklubista löytyy netistä www.tgk.fi

Tervetuloa AgroGolfiin – mukaan sopivat kaiken tasoiset pelaajat!