AgroGolf 2019

23.8.2019 00:00 Perinteinen Agronomiliiton AgroGolf pelataan Vuosaari Golfin kentällä perjantaina 23.8.2019.

Tervetuloa jälleen perinteiseen jäsentapahtumaan, AgroGolf -turnaukseen! Ota halutessasi myös avec mukaan pelaamaan.   

AgroGolf pelataan tänä vuonna Vuosaari Golfin kentällä (Eteläreimarintie 9, 00980 Helsinki) perjantaina 23.8.

AgroGolf 2019 mestarit sekä naisten että miesten sarjoissa saavat kiertopalkinnon vuodeksi lyöntipelin voittajina. Lisäksi palkitaan tasoituksellisen lyöntipelin parhaimmat sekä pisimmän draivin ja lähimmäksi lippua lyöneet.

Kilpailumaksu on 35 euroa. Maksuun sisältyy aamupala sekä harjoittelumahdollisuus rangella ennen pelikierrosta (1 pallopoletti per pelaaja). Lisäksi maksuun sisältyy lounas, joka nautitaan yhdessä pelin jälkeen, tulosten julkistamisen ja palkintojenjaon yhteydessä. Pukeutumishuoneet ovat käytössä ja pelin jälkeen on mahdollisuus saunoa. Kilpailumaksu maksetaan Vuosaari Golfin toimistoon ennen peliä.

Ilmoittautumiset Agronomiliittoon viimeistään keskiviikkona 14.8.2019 sähköpostitse osoitteeseen toimisto@agronomiliitto.fi.  Ilmoittautuessa tulee mainita nimi, sähköpostiosoite, puhelinnumero, tasoitus, kotiseura sekä se, onko Agronomiliiton jäsen vai seuralainen. Tiedot toimitetaan edelleen Vuosaari Golfille lähtölistojen laatimista varten.

Lähdöt klo 10.00 alkaen. Tarkat henkilökohtaiset lähtöajat ilmoitetaan lähempänä kilpailua sähköpostitse.

Lisätietoja:

  • Jäsenemme Irmelin Nyman on lupautunut kertomaan halukkaille lisätietoja kotikentästään ja -klubistaan. Irmelinin tavoittaa sähköpostitse irmelin.nyman@pp.inet.fi tai puh. 040 502 9631
  • Lisätietoja Vuosaari Golfista löytyy netistä http://www.vgh.fi/
  • Agronomiliiton viestintäpäällikkö Mary Petri mary.petri@agronomiliitto.fi tai puh. 09 2511 1643.

Tervetuloa AgroGolfiin – mukaan sopivat kaiken tasoiset pelaajat!