SENIORIT: Eduskuntavierailu

27.4.2023 09:45

Olemme varanneet tutustumiskäynnin eduskuntaan klo 9.45 - 10.45. Oppaanamme toimii kansalaisviestinnän päällikkö, ETM Liina Hemminki. 

Tutustumiskäynnin jälkeen, klo 11.30 on ryhmällemme tehty lounasvaraus Ravintola Pääpostiin. Lounaan hinta on noin 12 euroa. Voit ilmoittautua myös ainoastaan eduskuntakierrokselle. 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä viimeistään 14.4.

Ryhmän maksimikoko on 60 osallistujaa. Tämän vuoksi seuralaisia, jotka eivät ole Agronomiliiton jäseniä, ei valitettavasti voi ilmoittaa mukaan. 

Eduskunnan ohjeet vierasryhmille. Varaa henkilöllisyystodistus mukaan, vierailijoiden on tarvittaessa voitava todistaa henkilöllisyytensä ovella. 

Saapuminen

  • Yleisösisäänkäynti, B-ovi, sijaitsee Eduskuntatalon pohjoispäädyssä Mannerheimintien puolella. Katso Vierailulle eduskuntaan -sivulta kartta eduskuntatalon ympäristöstä ja sisäänkäynneistä.​ Opasteita löytyy myös Eduskuntatalon edustalta.
  • Klo 9.45 saavutaan eduskunnan yleisösisäänkäynnille B-ovelle, josta siirrytään turvatarkastukseen. Sisääntuloa ei voi odottaa sisätiloissa. Opastettu kierros alkaa heti turvatarkastuksen jälkeen klo 10. 
  • Koko vierailuun on varattu aikaa noin yksi tunti. Turvatarkastukseen varataan vierailun alusta ensimmäiset 15 minuuttia ja kierrokseen noin 45 minuuttia.

Tervetuloa mukaan!