Valmiiksi kilpailutettu työterveyshuolto

Työterveyshuolto tukee niin yrittäjää kuin työntekijöitäkin ylläpitämään omaa terveyttään, jaksamistaan ja työkykyään.

  • Työnantajayrittäjän on järjestettävä ennaltaehkäisevä työterveyshuolto työsopimussuhteiselle työntekijälle. Lisäksi työnantaja voi järjestää yleislääkäritasoista, työterveyspainotteista sairaanhoitoa.
  • Yrittäjä voi hankkia työterveyshuollon palvelut myös itselleen. Yksinyrittäjä voi tehdä yrittäjän työterveyshuoltosopimuksen. Työnantajayrittäjä puolestaan voi liittyä yrityksen työterveyshuoltosopimukseen, joka sisältää työntekijöiden työterveyshuollon, tai hankkia työterveyshuollon yrittäjän työterveyshuoltosopimuksen kautta.

Akavalaiset yrittäjät AKY on kilpailuttanut terveyshuollon palvelut jäseniämme varten. Tavoitteena on helpottaa jäsenyritysten työterveyshuoltopalveluiden hankintaa sekä varmistaa, että palveluilla on asianmukainen hinta-laatu -suhde.

Kilpailutuksen tuloksena olemme valinneet kolme palveluntarjoajaa, joiden kanssa on solmittu puitesopimus työterveyshuoltopalveluista jäsenyrityksille.

 

Terveystalo

  • Terveystalo on Suomen suurin työterveyspalveluiden tuottaja Suomen kattavimmilla digitaalisilla palveluilla ja aukioloajoilla. Saat suoran yhteyden lääkäriin keskimäärin 7 sekunnissa 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Etäpalveluidemme lisäksi palvelemme myös kivijalassa noin 300 toimipaikassamme ympäri Suomen. Terveystalo on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja toiminnallemme on myönnetty Avainlippu-tunnus.
  • Olemme aidosti yrittäjän työterveyskumppani – pidämme sinut pelikunnossa: tuemme ja ennaltaehkäisemme työkykyriskejä, jotta voit työssä hyvin ja pysyt terveenä. Noin 90% akuuteista vaivoista voidaan hoitaa etänä ja kun asia vaatii hoitoa paikan päällä, koko valtakunnallinen verkostomme on käytettävissä.

Tarjouspyyntö työterveyspalveluista – Terveystalo

 

Täsmä Työterveys

Täsmä Työterveys poisti työterveyshuollosta mutkat, jotta yrittäjän työ olisi helpompaa

  • Lakisääteiset palvelut tuodaan yrityksiin ja etäsairaanhoito älypuhelimeen.
  • Sairaanhoidon ensikontakti on suoraan lääkäri.
  • Selkeä sopimus ja hinta kiinteä – ei yllätyksiä yrittäjälle.

Yli 300 kokemusvuotemme ansiosta tiedämme, mikä työterveydessä on olennaista – ja keskitymme juuri siihen. Sinulle tämä tarkoittaa omistautunutta ja kustannustehokasta palvelua, meidän ammattilaisillemme mielekkäitä työpäiviä.

www.tasma.fi/aky

 

Heltti

Heltti on vuonna 2013 perustettu työterveys- ja hyvinvointipalveluihin keskittynyt suomalainen yritys. Heltti auttaa sinua pitämään huolta itsestäsi, jotta voit yrittäjänä keskittyä olennaiseen – vain hyvinvoiva yrittäjä voi menestyä. Saat apua aina kun tarvitset, siellä missä olet, sillä jopa 75% terveysasioista hoituu etänä. Käytössäsi ovat ennaltaehkäisevät hyvinvointipalvelumme kuten vuosittainen digitaalinen terveystarkastus, sekä fyysiset sairaanhoidon palvelut Heltin toimipisteillä ja kattavassa kumppaniverkostossamme.Tutustu Akavalaisille yrittäjille räätälöityihin palvelupaketteihimme:

Yrittäjät

Kevytyrittäjät